Lær hvordan du viser oversatte egendefinerte meldinger til dine internasjonale kjøpere
Egendefinerte meldinger er en fin måte å kommunisere med kjøperne dine. Du kan bruke dem til å vise oversatte meldinger til dine internasjonale kjøpere avhengig av deres plassering, for eksempel for å informere dem om forsinkelser i forsendelsen eller gi dem informasjon om en kampanje.
Egendefinerte meldinger kan aktiveres kun for spesifikke land og språk. Du kan for eksempel vise en melding til kjøperne dine i USA og Canada, men ikke til dem i Storbritannia.
Enhver melding du legger til, blir automatisk oversatt til alle støttede språk, med riktig språk som vises til kjøperen basert på nettleserinnstillingene deres.
Egendefinerte meldinger kan administreres i Dashboard. Hvis du vil opprette en egendefinert melding, følger du disse trinnene:
Gå til Dashboard -> Settings.
Under Checkout-seksjonen klikker du Custom messages.
Klikk Add custom message.
Skriv inn informasjonen om den egendefinerte meldingen, for eksempel meldingsteksten, aktiverte land og siden som skal vises på.
Klikk Save.
Du kan redigere eller slette en egendefinert melding ved å holde musemarkøren over meldingen for å vise More options (•••) -menyen, og deretter velger du Edit eller Delete.
Du har muligheten til å vise egendefinerte meldinger dynamisk bare på spesifikke kasseutsjekksjonstrinn, for å gi kjøperne relevant informasjon på riktig tidspunkt. Du kan velge å vise egendefinerte meldinger på følgende trinn:
Når du oppretter en egendefinert melding, blir den automatisk oversatt til alle støttede språk.
Når du har opprettet en egendefinert melding, blir den plassert i en oversettelseskø og oversettes innen noen minutter. Meldingen vil være nedtonet i listen til oversettelsen er fullført. For å vise den oversatte versjonen av meldingen, holder du musemarkøren over meldingen for å vise More options (•••) -menyen, og deretter velger du View translations.
Hvis du ønsker å avslå noen av de automatiske oversettelsene, kan du klikke på "thumbs down" -knappen ved siden av oversettelsen. Dette vil fjerne oversettelsen fra å bli vist og gir tilbakemelding til oversettelsessystemet vårt.
Egendefinerte meldinger
Vis egendefinerte meldinger i Checkout
Lær hvordan du viser oversatte egendefinerte meldinger til dine internasjonale kjøpere
Egendefinerte meldinger er en fin måte å kommunisere med kjøperne dine. Du kan bruke dem til å vise oversatte meldinger til dine internasjonale kjøpere avhengig av deres plassering, for eksempel for å informere dem om forsinkelser i forsendelsen eller gi dem informasjon om en kampanje.
Egendefinerte meldinger kan aktiveres kun for spesifikke land og språk. Du kan for eksempel vise en melding til kjøperne dine i USA og Canada, men ikke til dem i Storbritannia.
Enhver melding du legger til, blir automatisk oversatt til alle støttede språk, med riktig språk som vises til kjøperen basert på nettleserinnstillingene deres.
Opprett egendefinerte meldinger
Egendefinerte meldinger kan administreres i Dashboard. Hvis du vil opprette en egendefinert melding, følger du disse trinnene:
Du kan redigere eller slette en egendefinert melding ved å holde musemarkøren over meldingen for å vise More options (•••) -menyen, og deretter velger du Edit eller Delete.
Plasseringer for egendefinerte meldinger
Du har muligheten til å vise egendefinerte meldinger dynamisk bare på spesifikke kasseutsjekksjonstrinn, for å gi kjøperne relevant informasjon på riktig tidspunkt. Du kan velge å vise egendefinerte meldinger på følgende trinn:
Administrer meldingsoversettelser
Når du oppretter en egendefinert melding, blir den automatisk oversatt til alle støttede språk.
Når du har opprettet en egendefinert melding, blir den plassert i en oversettelseskø og oversettes innen noen minutter. Meldingen vil være nedtonet i listen til oversettelsen er fullført. For å vise den oversatte versjonen av meldingen, holder du musemarkøren over meldingen for å vise More options (•••) -menyen, og deretter velger du View translations.
Hvis du ønsker å avslå noen av de automatiske oversettelsene, kan du klikke på "thumbs down" -knappen ved siden av oversettelsen. Dette vil fjerne oversettelsen fra å bli vist og gir tilbakemelding til oversettelsessystemet vårt.
Var denne siden nyttig?