DOCS

Egendefinerte meldinger

Vis egendefinerte meldinger i Checkout

Lær hvordan du viser oversatte egendefinerte meldinger til dine internasjonale kunder

Egendefinerte meldinger er en fin måte å kommunisere med kundene dine. Du kan bruke dem til å vise oversatte meldinger til dine internasjonale kunder avhengig av deres lokasjon, for eksempel å informere dem om forsinkelser i forsendelsen eller å la dem vite om en kampanje.

Egendefinerte meldinger kan aktiveres bare for spesifikke land og språk. Du kan for eksempel vise en melding til kundene dine i USA og Canada, men ikke til dem i Storbritannia.

Enhver melding du legger til vil automatisk bli oversatt til alle støttede språk, og det riktige språket vil bli vist til kunden basert på nettleserinnstillingene deres.

Opprette egendefinerte meldinger 

Egendefinerte meldinger kan administreres i Dashboard. For å opprette en egendefinert melding, følg disse trinnene:

  1. Gå til Dashboard -> Settings.
  2. Under Checkout-delen klikker du Custom messages.
  3. Klikk Add custom message.
  4. Angi informasjonen om din egendefinerte melding, for eksempel meldingsteksten, aktiverte land og siden som skal vises.
  5. Klikk Save.

Du kan redigere eller slette en egendefinert melding ved å holde musen over meldingen for å avsløre More options (•••)-menyen, og deretter velge Edit eller Delete.

Plasseringer for egendefinerte meldinger 

Du har muligheten til dynamisk å vise egendefinerte meldinger bare på spesifikke kassesteg, for å gi kundene relevant informasjon på rett tidspunkt. Du kan velge å vise egendefinerte meldinger på følgende trinn:

  • Default - Vis meldingen på alle trinn.
  • Customer information
  • Shipping
  • Payment

Administrere meldingsoversettelser 

Når du oppretter en egendefinert melding, vil den automatisk bli oversatt til alle støttede språk.

Når du har opprettet en egendefinert melding, vil den gå inn i en oversettelseskø og bli oversatt innen noen få minutter. Meldingen vil være nedtonet i listen til oversettelsen er fullført. For å vise den oversatte versjonen av meldingen, holder du musen over meldingen for å avsløre More options (•••)-menyen, og velger deretter View translations.

Hvis du ønsker å avslå noen av de automatiske oversettelsene, kan du klikke på "thumbs down"-knappen ved siden av oversettelsen. Dette vil fjerne oversettelsen fra å bli vist, samt gi tilbakemelding til oversettelsessystemet vårt.

Bestill en demo

Var denne siden nyttig?