Lær, hvordan du viser oversatte brugerdefinerede beskeder til dine internationale købere
Brugerdefinerede beskeder er en god måde at kommunikere med dine købere på. Du kan bruge dem til at vise oversatte beskeder til dine internationale købere baseret på deres placering, f.eks. for at informere dem om forsinkelser i forsendelsen eller fortælle dem om en kampagne.
Du kan aktivere brugerdefinerede beskeder pr. land. Du kan f.eks. vise en besked til købere i USA og Canada, men ikke vise den til dem i Storbritannien. Eller du kan aktivere brugerdefinerede beskeder pr. side for at give købere information, der er relevant for det produkt eller den webside, de kigger på.
Enhver besked, du tilføjer, oversættes automatisk til alle understøttede sprog, og det korrekte sprog vises for køberen baseret på deres browserindstillinger.
Administrer brugerdefinerede beskeder i Dashboard. For at oprette en brugerdefineret besked skal du følge disse trin:
Gå til Dashboard -> Settings.
Under sektionen Hello skal du klikke på Custom messages.
Klik på Add custom message.
Indtast dine brugerdefinerede beskedoplysninger, såsom beskedtekst, aktiverede lande og hvilken side den skal vises på.
Klik på Save.
Du kan redigere eller slette en brugerdefineret besked ved at holde musen over beskeden for at vise menuen More options (•••), og derefter vælge Edit eller Delete.
Du kan dynamisk vise brugerdefinerede beskeder på specifikke sider for at give købere relevant information på det rigtige tidspunkt. Du kan vælge at vise brugerdefinerede beskeder på følgende sider:
Default - Vis beskeden på alle sider
Home page
Product list page
Product detail page
Cart page
For at den dynamiske sidevisning skal fungere, skal du have de korrekte URL-mønstre konfigureret i dine Hello-indstillinger i Dashboard:
Gå til Dashboard -> Settings -> Hello settings
Under sektionen Page URL patterns skal du tilføje de relevante URL'er for hver side. Brug regex-syntaks for mere avanceret matching.
Når du opretter en brugerdefineret besked, oversættes den automatisk til alle understøttede sprog.
Når du har oprettet en brugerdefineret besked, kommer den i en oversættelseskø og oversættes inden for få minutter. Beskeden vises nedtonet på listen, indtil oversættelsen er færdig. For at se den oversatte version skal du holde musen over beskeden for at vise menuen More options (•••), og derefter vælge View translations.
Hvis du vil afvise automatisk genererede oversættelser, skal du klikke på „thumbs down“-knappen ved siden af oversættelsen. Denne handling fjerner oversættelsen, så den ikke vises.
Brugerdefinerede beskeder
Vis brugerdefinerede beskeder i Hello
Lær, hvordan du viser oversatte brugerdefinerede beskeder til dine internationale købere
Brugerdefinerede beskeder er en god måde at kommunikere med dine købere på. Du kan bruge dem til at vise oversatte beskeder til dine internationale købere baseret på deres placering, f.eks. for at informere dem om forsinkelser i forsendelsen eller fortælle dem om en kampagne.
Du kan aktivere brugerdefinerede beskeder pr. land. Du kan f.eks. vise en besked til købere i USA og Canada, men ikke vise den til dem i Storbritannien. Eller du kan aktivere brugerdefinerede beskeder pr. side for at give købere information, der er relevant for det produkt eller den webside, de kigger på.
Enhver besked, du tilføjer, oversættes automatisk til alle understøttede sprog, og det korrekte sprog vises for køberen baseret på deres browserindstillinger.
Opret en brugerdefineret besked
Administrer brugerdefinerede beskeder i Dashboard. For at oprette en brugerdefineret besked skal du følge disse trin:
Du kan redigere eller slette en brugerdefineret besked ved at holde musen over beskeden for at vise menuen More options (•••), og derefter vælge Edit eller Delete.
Placering af brugerdefinerede beskeder
Du kan dynamisk vise brugerdefinerede beskeder på specifikke sider for at give købere relevant information på det rigtige tidspunkt. Du kan vælge at vise brugerdefinerede beskeder på følgende sider:
For at den dynamiske sidevisning skal fungere, skal du have de korrekte URL-mønstre konfigureret i dine Hello-indstillinger i Dashboard:
Administrer beskedoversættelser
Når du opretter en brugerdefineret besked, oversættes den automatisk til alle understøttede sprog.
Når du har oprettet en brugerdefineret besked, kommer den i en oversættelseskø og oversættes inden for få minutter. Beskeden vises nedtonet på listen, indtil oversættelsen er færdig. For at se den oversatte version skal du holde musen over beskeden for at vise menuen More options (•••), og derefter vælge View translations.
Hvis du vil afvise automatisk genererede oversættelser, skal du klikke på „thumbs down“-knappen ved siden af oversættelsen. Denne handling fjerner oversættelsen, så den ikke vises.
Var denne side nyttig?