DOCS

Vis brugerdefinerede beskeder i Checkout

Lær, hvordan du viser oversatte brugerdefinerede beskeder til dine internationale købere

Brugerdefinerede beskeder er en god måde at kommunikere med dine købere på. Du kan bruge dem til at vise oversatte beskeder til dine internationale købere afhængigt af deres placering, f.eks. for at informere dem om forsinkelser i forsendelsen eller fortælle dem om en kampagne.

Brugerdefinerede beskeder kan kun aktiveres for specifikke lande og sprog. Du kan f.eks. vise en besked til købere i USA og Canada, men ikke til dem i Storbritannien.

Enhver besked, du tilføjer, oversættes automatisk til alle understøttede sprog, og det korrekte sprog vises for køberen baseret på deres browserindstillinger.

Oprettelse af brugerdefinerede beskeder 

Brugerdefinerede beskeder kan administreres i Dashboard. For at oprette en brugerdefineret besked skal du følge disse trin:

  1. Gå til Dashboard -> Settings.
  2. Under sektionen Checkout skal du klikke på Custom messages.
  3. Klik på Add custom message.
  4. Indtast dine brugerdefinerede beskedoplysninger, såsom beskedtekst, aktiverede lande og side, den skal vises på.
  5. Klik på Save.

Du kan redigere eller slette en brugerdefineret besked ved at holde musen over beskeden for at vise menuen More options (•••), og derefter vælge Edit eller Delete.

Placering af brugerdefinerede beskeder 

Du har mulighed for dynamisk kun at vise brugerdefinerede beskeder på specifikke Checkout-trin, så købere får relevant information på det rigtige tidspunkt. Du kan vælge at vise brugerdefinerede beskeder på følgende trin:

  • Default - Vis beskeden på alle trin.
  • Customer information
  • Shipping
  • Payment

Administration af beskedoversættelser 

Når du opretter en brugerdefineret besked, oversættes den automatisk til alle understøttede sprog.

Når du har oprettet en brugerdefineret besked, kommer den i en oversættelseskø og oversættes inden for få minutter. Beskeden vises nedtonet på listen, indtil oversættelsen er færdig. For at se den oversatte version af beskeden skal du holde musen over beskeden for at vise menuen More options (•••), og derefter vælge View translations.

Hvis du vil afvise nogen af de automatiske oversættelser, kan du klikke på „thumbs down“-knappen ved siden af oversættelsen. Dette fjerner oversættelsen fra visning og giver feedback til vores oversættelsessystem.

Book en demo

Var denne side nyttig?