Brugertilladelser
Nedenfor er de tilgængelige tilladelser, der kan tildeles teammedlemmer:
| Brugertype↕ | Beskrivelse↕ |
|---|---|
Member | Kan opfylde ordrer, administrere kataloget og få adgang til Zonos-produkter. Bemærk: Kan ikke få adgang til Billing, Reports eller Settings. |
Admin | Har fulde tilladelser, inklusive Member-adgang, plus Billing, Reports og Settings. |
Custom role | Opret roller med skræddersyet adgang til funktioner og indstillinger. COMING SOON |
Inviter et teammedlem
Teammedlemmer med Admin-adgang kan invitere nye teammedlemmer til Dashboard. Følg disse trin for at invitere et nyt teammedlem:
- Gå til Dashboard -> Settings -> Team.
- Klik på Invite members.
- Indtast dit teammedlems e-mail. Du kan invitere flere teammedlemmer på én gang ved at indtaste et komma efter hver e-mail.
- Vælg det tilladelsesniveau, du ønsker at give dit teammedlems konto.
- Klik på Send invite. Et invitationslink sendes til den indtastede e-mailadresse, så dit teammedlem kan opsætte sin Zonos-konto.
- For at sende en invitation igen skal du holde musen over brugerens navn for at vise menuen More options (•••), og derefter vælge Re-send invite.
Bemærk: Af sikkerhedshensyn kan Zonos-medarbejdere ikke oprette teammedlemmer eller ændre tilladelsesniveauer. Hvis ingen Admin-brugere er tilgængelige, skal du kontakte din IT-afdeling for at få adgang til en Admin-brugers e-mail og sende nye invitationer.
Adgang til flere konti
Hvis din organisation har flere Zonos-konti, kan du invitere eksisterende teammedlemmer til nye og eksisterende konti ved at følge trinnene ovenfor. Brugere, der allerede er en del af en eksisterende Zonos-konto, modtager ikke endnu en invitations-e-mail, men får øjeblikkelig adgang til den nye konto. For at skifte konto skal du følge disse trin nedenfor:
- Klik på dit butiksnavn i øverste venstre hjørne af Dashboard.
- Vælg Switch store.
- I butiks-dropdown-menuen skal du vælge den Dashboard for den butik, du vil se.
Opdater et teammedlem
For at opdatere et teammedlems tilladelsesniveau skal du følge disse trin nedenfor:
- Gå til Dashboard -> Settings -> Team.
- Hold musen over navnet på den bruger, du vil redigere, for at vise menuen More options (•••).
- Klik på Update member details og vælg de nye tilladelser for brugeren.
- Klik på Save.
Deaktiver et teammedlem
For at deaktivere et teammedlem i Dashboard skal du følge trinnene nedenfor:
- Gå til Dashboard -> Settings -> Team.
- Hold musen over navnet på den bruger, du vil fjerne adgang for, for at vise menuen More options (•••).
- Klik på Deactivate user.
Bemærk: Hvis du administrerer flere konti, skal du vælge Deactivate from all Stores i menuen More options (•••) for at deaktivere brugeren fra alle dashboard-konti.
Administrer dit team
Tilføj teammedlemmer og indstil tilladelser.Tildel passende adgang til dine teammedlemmer, så de kan bruge Zonos Dashboard effektivt, samtidig med at følsomme data beskyttes. Hvis teammedlemmer administrerer flere butikker med Zonos, kan de logge ind én gang og problemfrit skifte mellem konti for effektiv administration.